ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Onder esthetische tandheelkunde verstaan we het uitvoeren van bepaalde behandelingen om het gebit mooier te maken. Dit kan onder andere door het gebit te bleken of door middel van het plaatsen van composiet facings, porseleinen facings, het plaatsen van kronen en bruggen of orthodontie.

 

De vraag naar esthetische tandheelkunde is de laatste jaren sterk toegenomen. Voornamelijk het bleken van het gebit en plaatsen van facings lijkt een trend te worden, terwijl esthetische behandelingen in vele gevallen niet noodzakelijk zijn. 

 

Uiteraard kunt u in onze praktijk terecht om bovenstaande behandelingen uit te laten voeren maar uitsluitend als uw tandarts achter uw wensen staat en esthetische behandeling verantwoord is.

 

Heeft u de wens om één van bovenstaande behandelingen uit te laten voeren? Dan adviseren wij u een afspraak voor een consult in te plannen, zodat we uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. Als een esthetische behandeling niet noodzakelijk geacht wordt dan zal een esthetische behandeling niet in onze tandartspraktijk worden uitgevoerd. 'Ik zal aan de patiënt geen schade doen', volgens de Eed van Hippocrates.