gallery/site
gallery/1

Het team

Aria is afgestudeerd als mondhygiënist in juni 1997 aan de Katholieke universiteit van Nijmegen en begon als zelfstandig mondhygiënist in september 1998 in de praktijk van tandarts E.C. Bracké. Jarenlang heeft Aria met veel plezier in de praktijk gewerkt en heeft hij een groot patiëntenbestand, met tevreden patiënten, opgebouwd. Helaas heeft hij een aantal jaren geleden, wegens gezondheidsredenen, moeten besluiten om zijn werkzaamheden als mondhygiënist te verminderen. Voor de patiënten die alleen vertrouwen hebben in de kennis en kunde van Aria kwam hij iedere twee à drie maanden terug naar de praktijk zodat zijn trouwe patiënten alsnog door hem behandeld konden worden. Inmiddels zijn we jaren verder en is Aria weer met regelmaat op de werkvloer te vinden, niet alleen als mondhygiënist maar nu ook als praktijkeigenaar. In 2016 boodt zich de gelegenheid aan om de praktijk van tandarts E.C. Bracké te kopen, een kans die Aria met beide handen aangreep. 

gallery/2019 11 04 Gerolf en Ikram (1)
gallery/aria
gallery/kaya

Onze praktijk was dringend op zoek naar een waarnemend tandarts begin 2019 wegens langdurige ziekte van tandarts Tatjana Kalafa. Kaya zag de oproep en reageerde, in eerste instantie om ons destijds uit de brand te helpen. Op 29-03-2019 startte Kaya bij Dental Clinic Roosendaal. Het team was erg te spreken over Kaya en ook Kaya was zeer tevreden, wat haar heeft doen besluiten om zich voor langere periode aan de praktijk te binden. Kaya heeft een grote affiniteit voor esthetische tandheelkunde en implantologie. Wenst u facings van composiet? Dan is Kaya de tandarts waarbij een u een afspraak kunt maken. Zij zal met alle eerlijkheid uw mogelijkheden bespreken en u de best mogelijke behandeling bieden. Momenteel volgt Kaya veel cursussen o.a. het plaatsen van fillers, zodat haar kennis en kunde nog meer ontwikkeld raakt en zij haar patiënten nog meer kan aanbieden.

Ulrike is afgestuurd op 15 mei 1984 als algemeen tandarts aan de universiteit van Berlijn en kort na afronding van haar opleiding opende zij haar eigen tandartspraktijk in Berlijn. Wegens een samenloop van omstandigheden heeft zij besloten met haar praktijk te stoppen en is zij kort daarna verhuisd naar Amsterdam en vanuit Amsterdam verhuisd naar het zuiden van Nederland. Ulrike ontwikkelde in de loop der jaren een grote affiniteit voor implantologie en kreeg de mogelijkheden om haar kennis hierover verder uit te breiden. Inmiddels zijn we vele jaren verder en heeft Ulrike ontzettend veel kennis opgedaan over implantologie, opleidingen en cursussen gevolgd en behandelingen uitgevoerd. Door haar ruime ervaring is Ulrike een zeer gewilde tandarts-implantoloog, vele praktijken wensen haar aan haar team toe te voegen. Wij mochten Ulrike, als algemeen tandarts, verwelkomen binnen ons team op 1 februari 2018 en als snel konden ook wij onze patiënten implantologie aanbieden. Wegens een verhuizing is Ulrike helaas vanaf begin 2019 niet meer werkzaam als algemeen tandarts binnen onze praktijk maar Ulrike is nog altijd beschikbaar op oproep en in overleg zodat wij onze patiënten nog altijd implantologie kunnen aanbieden.

gallery/ulrike
gallery/img_20190910_154751

In 1984 is Tatjana afgestuurd als tandarts in haar geboorteland Oekraïne. Tatjana wilde haar kinderen graag een goede toekomst bieden wat haar heeft doen besluiten om naar Nederland te verhuizen. Helaas werd haar diploma in Nederland niet erkent en kon zij haar werkzaamheden als tandarts in Nederland niet voortzetten. Tatjana heeft vervolgens verschillende werkzaamheden verricht om een tweede studie tandheelkunde te kunnen bekostigen. In 2004 studeerde Tatjana wederom af als algemeen tandarts aan de universiteit van Gent. Vrijwel direct na het behalen van haar diploma heeft Tatjana haar eigen tandartspraktijk geopend en heeft zij deze praktijk jarenlang met veel plezier gerund. Wegens gezondheidsredenen werd Tatjana een aantal jaar geleden gedwongen haar praktijk te sluiten. Vanaf 1 juli 2018 mochten wij Tatjana verwelkomen binnen ons team als algemeen tandarts.

gallery/gerolf

Gerolf is afgestuurd als algemeen tandarts aan de universiteit van Leuven in 1986 en heeft kort na afronding van zijn studie een eigen praktijk geopend in zijn woonplaats in België. In de loop der jaren ontwikkelde Gerolf een grote affiniteit voor orthodontie. Via P.O.S. Progressive Orthodontic Seminars heeft Gerolf de benodigde cursussen gevolgd zodat hij, naast zijn werk als algemeen tandarts, ook orthodontie in zijn praktijk kon aanbieden. Na jarenlang gewerkt te hebben zonder collega's of assistenten, zoals in België wel vaker gebruikelijk is, verlangde Gerolf erna om in teamverband te werken. Vanaf 1 november 2016 mochten wij Gerolf verwelkomen binnen ons team en startte hij als algemeen tandarts. Al snel kwam de wens, vanuit de praktijkeigenaar, om onze patiënten naast algemene tandheelkunde ook orthodontie aan te bieden en Gerolf stemde hiermee akkoord. Per 1 januari 2019 is door Gerolf besloten dat hij alleen nog orthodontische behandelingen zal uitvoeren. Wegens omstandigheden zal Gerolf helaas zijn werkzaamheden voor DCR Tandartsen vanaf 16-06-2020 stoppen.

Ali is afgestudeerd als mondhygiënist aan de hogeschool Inholland op 27 november 2006. Via Aria werd Ali, sinds 2007, als mondhygiënist van Paro Plus B.V. ingezet binnen de tandartspraktijk van E.C. Bracké. Nu we jaren verder zijn is Ali één van de bekendste gezichten binnen de praktijk en heeft hij een groot patiëntenbestand opgebouwd met tevreden patiënten. Ali stort zich volledig op zijn werkzaamheden als mondhygiënist. Hij heeft ons wel eens gezegd dat dit werk zijn roeping is en heeft een grote wens om ooit de opleiding tandheelkunde te volgen. Juist omdat Ali zo begaan is met de praktijk, zijn werkzaamheden en zijn patiënten zal hij altijd proberen zijn patiënten zo snel mogelijk goed en adequaat te helpen zodat klachten snel verminderen en er een stabiele situatie ontstaat. Als er iets is waar Ali niet van houdt is het ergens doekjes om winden, Ali is direct en houdt niet van nonsense. Desondanks is Ali zeer ruimdenkend en zal hij zo veel mogelijk proberen om aan de wensen van de patiënt te voldoen.

gallery/ali

Elbek startte als vierde-jaars mondzorgkundige, ook wel mondhygiënist, in opleiding binnen de praktijk van E.C. Bracké op 26 januari 2010. Na het positief afronden van zijn stage en studie, en de grote tevredenheid vanuit het destijdse team over de werkwijze van Elbek, kreeg Elbek een baan als mondhygiënist binnen de praktijk aangeboden. Op 24 juni 2010 studeerde Elbek af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en na een welverdiende vakantie startte Elbek per 7 september 2010 als mondhygiënist binnen ons team. Ondertussen zijn we vele jaren verder en is Elbek nog altijd een zeer gewaardeerd lid van ons team. Elbek is zeer kundig en professioneel waardoor hij door vele praktijken gewild is. Niet alleen wij en de andere praktijken zijn zeer over zijn werkhouding, werkwijze en inzet te spreken maar ook de patiënten. Vrijwel iedere patiënt is tevreden over het handelen van Elbek, met zachte hand en oog voor de belangen van de patiënt. 

gallery/elbek
gallery/img_20200104_180940

Brigitte is gestart als derde-jaars tandartsassistente in opleiding binnen de praktijk van tandartspraktijk E.C. Bracké op 21 september 2009. Vanuit beide kanten, zowel die van Brigitte als het destijdse team, is deze stage zeer goed bevallen en kreeg zij een baan binnen de praktijk aangeboden. Direct na het positief afronden van haar stageperiode en examens is Brigitte per 3 mei 2010 in dienst getreden als tandartsassistent. Inmiddels zijn we vele jaren, bij- en nascholing verder en zijn de werkzaamheden en de kennis van Brigitte sterk uitgebreid. Momenteel is Brigitte werkzaam als allround-/preventie assistent met verschillende bevoegdheden zoals het uitvoeren van bepaalde orthodontische handelingen en het toedienen van anesthesie, tevens is Brigitte werkzaam als praktijkmanager. Vanwege het lange dienstverband is Brigitte een zeer bekend, vertrouwd en gewaarde kracht voor onze patiënten binnen de praktijk.

gallery/Jane Doe

Informatie over Daristan volgt.

Ikram is een vrouw op een missie. In 2019 heeft Ikram besloten dat zij volledig onafhankelijk wilt zijn en een diploma wilde behalen in een andere richting dan zij gestudeerd had. Ikram besloot de opleiding tandartsassistent te gaan volgen aan het Da Vinci College in Rotterdam. Voor deze opleiding is het noodzakelijk dat Ikram twee dagen stage loopt binnen een tandartspraktijk. Vanaf mei 2019 mochten we Ikram als stagiair binnen ons team verwelkomen. Momenteel zult u Ikram vaak aan de balie zien. Ikram is erg sociaal en baliewerkzaamheden liggen haar erg goed. 

gallery/ikram (2)

Aria Etminan
Praktijkeigenaar

 

Aanwezig: op oproep

Kaya Azimi
Tandarts, algemene tandheelkunde
BIG geregistreerd: 19922365802

 

Aanwezig: woensdag, donderdag

Ulrike Blankenstein
Tandarts, differentiatie implantologie

BIG geregistreerd: 29062410902

 

Aanwezig: op oproep

Tatjana Kalafa
Tandarts, algemene tandheelkunde
BIG geregisteerd: 09062123402

 

Aanwezig: maandag, dinsdag, vrijdag

Gerolf van Soom
Tandarts, differentiatie orthodontie

BIG geregistreerd: 49921643202

 

Aanwezig: 2x per maand

Vanaf 16-06-2020 zal tandarts Van Soom zijn werkzaamheden voor DCR Tandartsen stoppen.

Ali Gholami
Mondhygiënist

 

Aanwezig: dinsdagochtend, woensdag

Elbek Mammedtagizadeh
Mondhygiënist

 

Aanwezig: dinsdagmiddag

Brigitte van Overveld
Praktijkmanager,
allround/-preventie assistent

 

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.

Daristan Benaf

Tandartsassistent

 

Aanwezig: dinsdag en vrijdag

Ikram Essadki
Tandartsassistent in opleiding

 

Aanwezig: volgens rooster opleider

gallery/2
gallery/2